De Stadskamer

De Stadskamer in Helmond is een recent verbouwde gezellige brasserie waar u terecht kunt voor een uitgebreide lunch, diverse koffie-specialiteiten, heerlijke seizoensgerechten of een compleet diner met een goed glas wijn of een van onze speciale bieren.

Om een breder publiek aan te spreken hebben er in de afgelopen jaren zichtbare veranderingen plaatsgevonden. Zo is er een keukenbrigade, die dagelijks bezig is met trends op het gebied van eten. Vanuit deze ontwikkelingen creëren zij eigentijdse en vernieuwende food trends die thuis horen in een moderne brasserie.

Samen met onze medewerkers van de bediening, die al jaren een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt zijn, creëren zij een sfeervolle gelegenheid voor een breed publiek.

Door de moderne gerechten en onze uitstraling voelt het jongere publiek zich prettig in deze sfeervolle gelegenheid en door traditionele, niet weg te denken gerechten, voelen onze vaste gasten zich nog steeds thuis in de voor hun zo bekende gelegenheid.

Voor beide doelgroepen is het heerlijk genieten op het terras óf binnen in het restaurant op de begane grond of eerste verdieping.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Team de Stadskamer.